2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Vadai Ágnesre bejelzett a lopásgátló

Vadai Ágnes épp édesanyjával beszélt, amikor összefutott Bohár Dániellel és stábjával.

Felháborodottan reagált Vadai Ágnes Bohár Dániel interjúkérelmére, melyet a Pesti TV riportere egy patika ajtajában szerett volna benyújtani személyesen a DK politikusának. Ebben azonban megakadályozta az, hogy a lopásgátló beindult, amikor a képviselőnő megpróbálta elhagyni a patikát. 

„Míg Orbánt mindenkitől hermetikusan elzárják, se emberekkel, se valódi újságírókkal nem mer találkozni, addig engem a gyógyszertárba is követnek kamerával az általa irányított és kitartott propagandisták” – írta ki a Facebookra felháborodottan a képviselőnő. 

„Akik ismernek tudják, hogy teljesen hétköznapi életet élek. Tömegközlekedést használok, magam járok boltba, szóval mint bárki más.Történt ma, hogy éppen anyukámmal beszéltem telefonon a bizottsági ülés végeztével. Sétálok el az Irodaház előtt és ott áll egy stáb, akik se szó se beszéd közlik, hogy akkor én nyilatkozzak nekik. Mondtam, hogy nem, mert éppen az édesanyámmal beszélek. Erre követni kezdtek, befilmeztek a gyógyszertárba, ahova mentem és ahol mások is voltak. Szabályosan belemásztak a privát szférámba. A gyógyszertárat külön felhívtam otthonról és újra elnézést kértem tőlük. És természetesen azoktól is elnézést kérek, akik az egész incidens miatt kellemetlenül érezték magukat. Mi lesz legközelebb? Befilmeznek majd az orvosi vizsgálatomra? Kukkolnak majd? Alja népség!” – számolt be az incidens hátteréről a baloldali politkusnő. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató