2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Dúró Dóra: Szegény Jakab Pétert lehúzta a közeg még 2010-ben

A Mi Hazánk alelnöke reagált Jakab kijelentéseire. A Jobbik elnöke azt mondta egy interjúban, hogy a Jobbik sosem volt szélsőjobboldali párt és csak az akkori "mi hazánkos" közeg miatt zsidózott korábban...

Dúró Dóra a Facebookon írt választ a jobbikos hazaárulónak:

Egyre röhejesebb hazugságokat mondanak a baloldali politikusok: Fekete-Győr András Gyurcsány Ferenccel szövetségben ígér elszámoltatást, míg Jakab Péter azt mondja, hogy ő csak azért illette kritikával a zsidókat korábban, mert negatívan hatott rá az a közeg, ami most már a Mi Hazánkban van. Aki bármelyiket elhiszi, jelentkezzen!

Fekete-Győr bejelentésének az a szépséghibája, hogy az elszámoltatást éppen azokkal kellene kezdeni, akiket ők éppen vissza szeretnének juttatni a hatalomba. Akik elherdálták a nemzeti vagyont, akik kiszolgáltatták a magyar embereket a külföldi érdekeknek, akik 2006-ban tömeges rendőri jogsértést vezényeltek le, akik hazudtak "reggel, éjjel meg este". Hogy lehet így elhinni bármit is nekik, hogy lehet komolyan venni így elszámoltatásra vonatkozó ígéreteket? Az pedig a Fidesz szégyene is, hogy ez egyáltalán téma lehet még 2021-ben: többszörösen megvolt a lehetőségük, hogy mind a kommunistákat, mind az elmúlt harminc év bűnöseit számon kérjék, de már 1990-ben is az igazságtételi törvény ellen szavaztak, és a kormányzásaik idején sem tettek semmit.

A másik "hihető" mondatot Jakab Péter mondta el: szegényt lehúzta a közeg még 2010-ben. Mennyire rendelkezik stabil világképpel egy ilyen ember, aki azt csinálja, amit a környezete? De sebaj, szerencsére most már pozitívan hatnak rá az új elvbarátai, neki is Gyurcsány Ferenc kellett a megvilágosodáshoz! Mellette végre őszinte lehet... Bizonyára sokat tanult ilyen politikusok oldalán, akik szemrebbenés nélkül taszították nyomorba magyarok millióit, és azt is bemutatták, hogyan kell végighazudni másfél-két évet, amikor pedig kormányozni kellene.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szemben áll az elmúlt harminc évvel, és sem a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömbbel, sem Orbán Viktor urambátyámrendszerével nem kötünk szövetséget. Minden választókerületben saját jelölteket állítunk, és tegnap bejelentettük a miniszterelnök-jelöltünket is, a Youtube-csatornánkon megtekinthető, hogy ki az.
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató