2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Nagyon kiakadt a momentumos alpolgármester, mert ő is szivárványcsaládot akart alapítani

A család az család - kezdi a bejegyzését a III. kerület momentumos alpolgármestere. Ő is nagyon kiakadt, mert az anya nő, az apa meg férfi.

A Facebookon taglalja, hogy meleg férfiként családot szeretne, de Novák Katalin biztos nem fogja pozitívan elbírálni a kérelmét, ha gyereket akarna örökbe fogadni.

Turgonyi szerint:

Elfogadhatatlan számomra és rettentő dühvel tölt el, hogy politikai kérdést kell csinálnunk az örökbefogadás témájából, amikor gyermekek sokasága vár arra, hogy ne az ellátórendszerben, szülők nélkül éljék a mindennapjainkat. Számomra és a Momentum számára nem kérdés, hogy a család az család, legyen szó arról, hogy egy vagy kettő szülő alkotja a családot, illetve függetlenül attól, hogy ők milyen neműek. A lényeg az, hogy a családot a szeretet tartja össze, ez meg nem kizárólag a szigorú "anya-apa-gyerekek" háromszögből eredhet - írta meg a Facebookon, majd hozzátette, hogy akkor is megpróbálja és utánajár a dolgoknak.

Holnap utána járok, miként tudok jelentkezni örökbefogadó szülőnek. 

- írta meg a közösségi oldalon.

Turgonyiról már egyébként írtunk, a kerületben egy kéjlakást alakítottak ki.

Ez a momentumos oktatásért felelős alpolgármester úgy gondolta, hogy a melegpropagandát is folytató Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közösen valósítja meg az óbudai gyermekvédelmi programot. Mindez nem meglepő, ugyanis Turgonyi a Momentum LMBTQ-munkacsoportjának elnöke és nyíltan homoszexuális.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató