2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Jobbik: Az Európai Néppárt megszabadult Európa spionjaitól!

Mondja ezt az elmúlt 100 év, legnagyobb áruló brigádja

A zsarolgató zseb-Putyint évek óta nem veszik komolyan – csak éppen a nyílt konfliktust nem kívánták vele szemben felvállalni. Eddig. 

„Orbánék ma távoztak Európa legnagyobb pártcsaládjából, de ne legyen senkinek illúziója: ma a Néppártot, holnap az Európai Uniót akarja otthagyni. Az, hogy ma kilépett a Fidesz az Európai Néppártból vagy elébe ment egy kínos kirúgásnak ebből a szempontból részletkérdés. Orbánékat már korábban beárazták, hónapok óta fel vannak függesztve, a zsarolgató zseb-Putyint évek óta nem veszik komolyan – csak éppen a nyílt konfliktust nem kívánták vele szemben felvállalni. Eddig.

A napnál is világosabb: az európai uniós támogatásokat nagyüzemben lenyúló, közben Brüsszel ellen kampányoló, Magyarországot maffiamódszerekkel fogságban tartó Orbánéknak semmi keresnivalójuk nem volt egy demokratikus pártokat tömörítő politikai közösségben. A keleti diktatúrák falova ma egyedül maradt – elengedték a kezét. Orbánék együtt csúsztak le Szájer Józseffel az ereszcsatornán és vesszőfutásukra ma végre pont került. Országérdek-érvényesítő képességük ezután leginkább a nullához konvergál majd. A sértődött Orbán persze itt nem fog megállni: ma csak a Néppártot hagyta el a Fidesz, de holnap már az Uniót akarja, és ebbe a sötét, mély kútba minden magyar állampolgárt be akar rántani magával. A valódi néppárti Jobbik nem engedheti, hogy mindez megtörténjen – legkésőbb 2022-ben, a magyar választókkal szövetségben véget kell vetni ennek az ámokfutásnak!”

 

 

MTI - OS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató