2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Nekünk van a legkeményebb jobboldali táborunk, Isten Hozott a Facebook nélküli világban

Hatalmas köszönet Olvasóinknak!

Kedves Olvasóink,

 

Kettő napja számoltunk be arról, hogy a Facebook hivatalosan is megküldte felénk, hogy csökkentett üzemmódba tette Facebook-oldalunkat. A mai világban ennek valahol örülni is lehetne, mert valamit nem csinálnánk jól, ha a liberális platform nem szabna ki folyamatos büntetéseket. Meg mertük lépni azt, hogy megyünk akkor így tovább, teljes gőzzel, mert hittünk bennetek, hittük azt, hogy az eltelt három évben nem lehet csak úgy elhallgattatni egy ilyen bázist.

Tegnap és ma is itt voltatok, és egyre többen jönnek és csatlakoznak. Több mint 2500 kommentár érkezett tegnap, ahogyan ma is, ide weboldalunkra. Nyomát sem találtuk a cenzúrának, és mint írtuk, egyre többen keresik portálunkat, a cenzúra mentes jobboldali fórumot. Itt valóban egy jobboldali közösséget alakítottunk ki, ahol nem kell attól rettegni, hogy majd valaki megmondja Amerikából, hogy miért menjünk napokra, vagy harminc napra börtönbe.

 

Ezt az oldalt is betiltanák, pontosan tudjuk, főleg ha ennek nagyobb híre megy, hogy a jobboldalnak megteremtettük veletek együtt, egy Facebook nélküli platformot. Itt minden cikkre tehetsz reakciót ahogyan a Facebookon, beszélgethetsz szabadon, ahogyan csak szeretnél. Mi ehhez azt tudjuk adni, hogy úgy vágjuk ki innen a liberális felforgatókat ahogyan ők minket, itt mi biztosítjuk minden jobboldali és konzervatív ember számára a biztonságot. Igen. Cenzúrázzuk keményen, ahogyan velünk teszik.

 

Nem azok a srácok vagyunk akik feladnák, csak mert a Facebook cenzúráz. Mi mutatjuk az utat, és biztosan tudjuk azt, hogy amikor már nem lesz a Facebookon jobboldali tartalom, akkor ide fognak hozzánk "menekülni". Szívesen fogjuk azokat is látni, ez természetes. 

 

 

Köszönjük olvasóinknak, fórumozóinknak azt, hogy ma itt tarthatunk.

 

Mindenkinek ajánljuk, hogy kövessen be minket Vk.com-on, Telegram-on vagy a Hundubon is!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató