2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Gréczy: A legyőzöttnek hitt Gyurcsány újra felállt és társaival újra győztes lesz

Gréczynek is felállt, láthattuk...

Ennyi maradt? Ez a stratégia? 

„Az biztos: Orbán abban bízik szorult helyzetében, hogy a gyűlölet és rettegés eltakarja a teljes kormányzati alkalmatlanságot. De azt is tudja, hogy ha veszít, a győztesek asztalánál a Demokratikus Koalíció elnöke is ott fog ülni. Aki őt utoljára legyőzte, az újabb – és talán végleges – vereségének is részese lesz.

És ez az a pillanat, amely pusztítja a lelket. Hogy a legyőzöttnek hitt ember felállt és demokrata társaival együtt újra győztes lesz.

A 2022-es választásnak nem az a tétje, hogy Orbán vagy Gyurcsány...

Az a tét, hogy demokrácia és szabadság vagy diktatúra. Hogy aki lop, az börtönbe kerül vagy nemzeti tőkés osztálynak hazudod. Hogy ne vessék meg a magyarokat a világban, hanem fontos és korrekt szövetségesként tekintsenek rá. Az a tét, hogy a miniszterelnök környezetében ne legyen mindenki milliárdos. Hogy a független intézmények élén ne pártkatonák üljenek. Hogy senki ne mondja meg, hogy ki a magyar és ki nem az. És így tovább. A Fidesz próbálja két személyre csupaszítani a választás tétjét. De ez hazugság, amelynek a hat párt együttműködésére már nincs hatása.

A tét Magyarország jövője.”- írta Gréczy Zsolt.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató