2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

FeGyőr, Ungár, Homonnay és Cseh is berágott Jakabra

Mint ismert, a Jobbik elnöke a Telexnek adott interjújában kifejtette, hogy nem támogatja a szivárványcsaládokat.

A gyerek számára a legoptimálisabb az, ha van édesanyja és édesapja is... 

- jelentette ki Jákob.

Tökéletesen jellemzi az egyesült ellenzék erkölcsi, szellemi állapotát, hogy Jakab egyszer mond valami értelmeset, és pont abból lesz balhé...

A szélsőliberális politikusok és véleményvezérek nagyon megharagudtak a parizeres Jakabra és a Facebookon kezdtek tombolásba.

FeGyőr is hangot adott a picsogásának:

Azt hiszem, értem mit akart mondani a pártelnök: egy nagyon konzervatív álláspontot próbált megfogalmazni, ami aztán nagyon bántóra sikerült. Bántó és helytelen álláspont, mert nem szabad azt üzenni, hogy egy gyerek inkább intézményben, ne pedig egy szerető, törődő, akár két azonos nemű szülőből álló családban nőjön fel. Persze lehet csűrni-csavarni a szavakat, de az ehhez hasonló kijelentések a gyakorlatban, a valóságban mindig egy dologhoz vezetnek: hogy több gyermek éli le a fiatalkorát árván, állami intézményben.

Kiakadt az LMP-s, homokos Ungár is:

„Attól, mert valaki mondjuk az LMBTQ-mozgalmakat kritizálja, még nem lesz homofób. Mindenkinek az tesz jót, ha ezekben a kérdésekben, nem hisztérikus identitáspolitika van, hanem lehet ésszerű kompromisszumokat kötni."
Még ha nem is értünk egyet mindenben Jakab Péter megjegyzésével tudni kell, hogy nem lehet mindenből polgárháborút csinálni, meg kell próbálni meggyőzni egymást.
Az LMP szerint egyébként pont nem a házasság intézménye a leglényegesebb, szerintünk nem ehhez kell kötni az állami támogatásokat, már csak azért sem, mert a magyar gyerekek 40 százaléka házasságon kívül születik.
 

 
A DK-s provokátor, ratyi Homonnay annyit írt a Facebookon, hogy
ha Jakab nem támogatja az LMBTQ-közösséget, akkor ő sem támogatja a Jobbikot... Ennyi!

Nem hagyta szó nélkül a másik momentumos hazaáruló sem. Cseh Katalin szerint:

Sokszor találkozom én is azzal a kérdéssel, hogy miért állt elő a Momentum saját programmal az előválasztásra. Talán Jakab Péter interjúja és Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltjének erre adott válasza mutatja meg a legjobban, hogy miért álltunk saját programmal elétek. A program ugyanis megmutatja, hogyan látjuk a világot és milyennek képzeljük el az új Magyarországot. Számunkra minden család egyenlő, nem teszünk különbséget család és család között az alapján, hogy két szülő vagy egyedülálló szülő neveli a gyermekeit, hogy apa és anya, két apa vagy két anya van. Csak az számít ugyanis, hogy a gyermekek szerető, törődő, gondoskodó családban nőjenek fel.
 
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató