2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A momentumos Soproni Tamás nem fogad szót Gyurcsánynak

Terézváros Momentumos polgármestere őszinteségi rohamot kapott. Nyugodjunk meg, nem marad úgy, pillanatnyi megingás volt csupán.

A derék lila lovag a Hetek nevű podcastben vendégeskedett, de nem olvasta át kellően a „Mit mondhatunk nyilvánosan, mit kell elhallgatnunk!” című Gyurcsány-kötelezőt. Mert Soproni bizony nyomott egy olyan oltásellenesség-ellenes szöveget, hogy a baloldalon mindenki félrenyelte a bort, krumplit, lóf@szt. Szerinte ugyanis

Ami jön, azt adassuk be, ez a határozott álláspontom

– jelentette ki Soproni. Azt azért tegyük hozzá, hogy a Momentumnak ebben a kérdésben sincs határozott álláspontja. Ami valljuk be, ilyen jelentős kérdésben elég gyáva húzás, de ők nem az egyenes gerincről híresek.

A Momentum – és persze Soproni is – a mellébeszélésben és a felelősség hárításában a legjobb, ahogy azt a kiképzőiktől tanulták. A beszélgetésben megkérdezték a véleményét a főváros által a vállalkozóktól lenyúlt pénzekről, az iparűzési adó kuncsorgásról, de ezekre már nem adott olyan határozott választ, mint a vakcina kapcsán.

Az ügyben sem nagyon hallottunk kielégítő magyarázatot, hogy az újranyitási kampány, vagy a mindenkinek adjunk 100 ezer forintot, aki beoltatja magát ötlet miért ért véget egyik pillanatról a másikra. Mert ott is gondolkodás nélkül, csak bedobva valami felelőtlen, a kormányt magyarázkodásra kényszerítő kiabálás volt a cél. De mögöttes tartalom? Valós cél? Ugyan kérem, a Momentumról beszélünk. Minden a látvány! Fontos az első hangos üvöltés a médiatérbe! Ez az ő technikájuk.

Azokban az ügyekben ahol pedig párttársai viselkedtek kellemetlenül (botmixeres Cseh Katalin), vagy mondtak sértőt (az öreggyűlölő Kádár Barnabás), azt nem magyarázták meg, nem próbálták védeni a védhetetlent, fiatalos éveik ellenére

alzheimeres tüneteket mutatnak.

Tehát jól jegyezzük meg amit most mondott (nem lesz sok igaz mondata az életében), hogy is hangzott:

Helyes az, hogy ahonnan van vakcina és működik, azt megvesszük 

- összegezte a polgármester. Arról Soproni nyilván már nem fog beszélni, hogy mit hallgatott ezért a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" életművű, szemkilövető nagymesterétől.

Forrás: Terezvaros.blogstar.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató