2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Egy iraki lovag levágta a fejét és a végtagjait egy brit nőnek

Aranyos love story a nyugatról...

A bíróság meghallgatta azt a 24 éves iraki férfit, aki egy ittas nővel ismerkedett meg. A gyanú szerint meggyilkolta és hét darabra vágta a nő testét - írja a Dailymail.

Azam Mangori megismerte a 32 éves Lorraine Coxot, miután egy éjszakát töltött el barátaival Exeterben, Devonban. Miután megismerkedett a nővel egy sikátorban szexeltek, majd a kebab üzlet feletti lakásába vitte, ahol meggyilkolta. 

Mangori szerszámokkal levágta a nő végtagjait és a fejét. A testrészeit különböző helyeken rejtette el, beleértve a közeli Newton St Cyres-i erdőt. Eltüntette a nő ruházatát és minden nála lévő tárgyát, illetve kivette a telefonjából a SIM-kártyát is. Sokáig üzeneteket is küldött a nő telefonjáról, úgy téve mintha élne Lorraine.

A bíróságon elmondták, hogy a nő ittas állapotban volt és kábítószert is fogyasztott. Kiderült az is, hogy Lorraine Cox „elsősorban a nőket részesítette előnyben”, de időnként szexuális kapcsolatban állt férfiakkal is. 

Az iraki férfi először tagadta az ellene felhozott vádakat, de mivel a rendőrök a lefoglalt telefonján megtalálták a gyilkosságról készített horrorisztikus felvételeket, így fény derült minden részletre.

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Kövess a HunDub-on, Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató