2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Ha senki nem meri, majd megmondjuk mi Hadházynak: Baszd meg az anyádat Ákos!

Az erősebb címmel dolgoztunk, mert meguntuk.

Még ekkora állatot nem látott a világ, mint ez a Hadházy nevezetű valaki. 

 

Ahogyan arról beszámoltunk, Gulyás Gergely közzétette a vakcinák beszerzéséről szóló dokumentumokat. 

 

És már jött is a nagy korrupció-infós lódiktor, aki pillanatok alatt már bizonyítja is: LOPNAK!

 

Íme:

A kormány tényleg teljesen hülyének néz mindenkit

Gulyás miniszter nyilvánosságra hozta (ez is újdonság: a saját Facebook-oldalán) az orosz és a kínai vakcinák beszerzéséről szóló szerződést. Ebből azonnal kiderül, hogy valami orbitális nagy lopás folyik itt, teljesen nyilvánosan!

Az orosz vakcinát meg tudta venni közvetlenül az állam 20 dollárért a két adagot, közvetlenül egy moszkvai cégtől. A kínai vakcinánál viszont egy MAGYAR KÖZVETÍTŐCÉGEN KERESZTÜL vásárolta, 60 Euróért. A kínai vakcina tehát legalább kétszer annyiba kerül, mint az EU által lekötött, drágább fajta oltóanyagok (Pfizer vagy Moderna), de lehet, hogy valójában háromszorosnál is nagyobb a túlárazás.

A közvetítőcég 150 millió eurót kap a kínai vakcinaszállítmányért (30 százalékát előre ki is fizették), vagyis mintegy 53 milliárd forintot! Ha csak kétszeres a túlárazás, máris keletkezett 26 milliárd forint tiszta haszon!

És ami a lényeg: ennyi pénzért a kínai elvtársak igazán ideadhatták volna a 3. fázisú vizsgálatuk eredményét, és akkor mindenki megnyugodhatna, akinek ezt az oltóanyagot kínálgatják, sőt, most már mondhatjuk, hogy tukmálják. Rengeteg kérdés merül fel ezzel az üzlettel kapcsolatban, de az már most látszik, hogy valami oltári nagy disznóság van itt!- firkálta rágalmait, agymenéseit a lódoktor.

 

 

Meddig kell még ezt eltűrnie a magyar embereknek amit ez a szarházi művel? 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató