2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

A jobbikos szennyportálon írják: "mára a Pride tényleg egy családi program, egy vidám utcabál"

Péterfy-Novák Éva íróval hónapokra bontottuk az elmúlt egy esztendőt, kiemelve annak egy-egy részletét, csak hogy ne tűnjenek el a feledés „jótékony” homályába. Mert ezek azok a dolgok, amik segíthetnek rávilágítani arra, talán akad még pár javítani való a rendszerben. 

- írják az Alfahíren...

Péterfy-Novák szerint nem kell félteni a gyerekeket...

"Nem volt Budapest Pride. Mit ad ez a nap azoknak, akik részt vesznek rajta, akik szeretnének véget vetni a kirekesztésnek?

Azt, hogy legalább egy napon kimehetnek az utcára vidáman, a szerelmükkel kézen fogva. Amíg élek, nem fogom megérteni, hogy ez kinek és miért fáj valójában. Mára a Pride tényleg egy családi program, egy vidám utcabál, amitől egyáltalán nem látom okát félteni a gyerekeinket. Az előző kérdésben válaszoltam arra, hogy mitől féltsük a gyereket, és az biztosan nem a Pride vagy a felnőtt, azonos nemű párok nyújtotta szerető, biztonságos környezet. A család az család, a pedofil bűncselekmény pedig pedofil bűncselekmény. A kettőt, akár fogalmi szinten összemosni: halálos bűn."

Közben Jakab Péter meg a Momentum idegeit borzolja, hogy ő nem fogadja el a szivárványcsaládokat...Óriási botrány lett a dologból.

Tényleg igaz lesz, a Pride-on hamarosan jobbikos kamion is lesz.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató