2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Niedermüller tárt karokkal fogadná a migránsokat

A botrányairól hírhedt DK-s polgármester nem rejti véka alá a terveit...

Nidermüller Péter- Gyurcsány kedvenc polgármestere nagyot megy mostanában. Kidobta a kerületi zsidó tévét meg a 100 tagú cigányzenekart, megpróbálta elhelyezni a zeneiskolásoknak szánt épületbe a bohóc SZFE-seket, a társa Bitcoin-bányászatba kezdet. Ez ami most hirtelen eszünkbe jutott a botrányhősről, aki nemrég anti-rasszista díjat is kapott az elvtársaitól.

A Facebook oldalán Orbán Viktor írására reagált.

Orbán Viktor azt írja, hogy a Fidesz Európai Néppártból történő kiválását követően olyan politikai tábort akar Európában létrehozni, amely nem akar migránsokat, nem akar multikulturalizmust, nem esik "LMBTQ-őrületbe", védi Európa keresztény hagyományait, tiszteli a nemzetek szuverenitását, és nemzetüket nem a múltjuk, hanem a jövőjük részének tekintik.
Mi pedig olyan Európát, olyan Magyarországot akarunk, amely befogadja és támogatja a menekülteket, amely a bevándorlásban nem veszélyt, hanem gazdagodást és lehetőséget lát, amely tiszteli a kulturális sokféleséget, és nem fél tőle
 
, amely nem bélyegez meg senkit és elismeri mindenkinek a jogát a szerelemhez és a családalapításhoz, amely a keresztény hagyományokat emlegetve szembe néz a papi pedofiliával, a hazug moralizálással, amely a nemzetet nem vérszerinti vagy kulturális, hanem mindenekelőtt politikai közösségnek tekinti.
 
A különbség világos. Orbán egy bezárkózó, kirekesztő, kulturálisan homogén, autoriter Európát és Magyarországot akar, mi pedig egy nyitott, befogadó, kulturálisan sokszínű, demokratikus jövőért dolgozunk. És mi fogunk nyerni.
 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató