2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Provokáció: Pikó András emléket állít a Tanácsköztársaságnak

Hiába felelős egy totális terrorgépezet felépítéséért és működtetéséért, tömeges gyilkosságokért a Kun Béla-féle „dicsőséges” 133 napos Tanácsköztársaság, Pikóékat ez a legkisebb mértékben sem zavarja, hiszen az egyik kiszolgálójáról neveznének el közteret Józsefvárosban.

Mivel más, ténylegesen elvégzett munkán alapuló kézzelfogható eredmény felmutatására jószerivel képtelen a picsogó Pikó és moslékkoalíciós csapata, most épp közterületek elnevezésével próbálják azt elhitetni a gyanútlan józsefvárosiakkal, hogy ők dolgoznak, várost vezetnek, fejlesztenek.

Valós eredmények hiányában ez már önmagában is felettébb kínos, legalábbis az lenne bármilyen ember, vagy felelős vezető számára. De Pikóék ezt még azzal is képesek voltak tetézni, hogy a kommunista Kun Béla-féle gyilkos tanácsköztársaság egy kiszolgálójáról, Koltói Annáról neveznék el a FiDo-parkként emlegetett területet.

Ki lesz a következő, akiről Pikóék józsefvárosi közterületet neveznének el? Sztálin, Rákosi, netán maga Kun Béla, vagy Szamuely Tibor?!

Forrás: Ferenczjozsef.blog.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató