2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Ecsenyi csatlakozik a holnapi tüntetéshez és felszólította a "retardált antiszemitákat", hogy maradjanak otthon

Fel is szeretne szólalni a Kossuth téren...

Van ez az Ecsenyi Áron nevű fiatalember, aki többször kikerült már portálunkra, nagyjából a fél ország rajta röhögött, mikor a bohózatba illő tüntetései csúfos kudarcot vallottak.

Bárki aki elolvassa ezt a cikket, egy átfogó képet kap erről a bohócról.

Nem akartunk mi foglalkozni ezzel a szerintünk feltűnési viszketegségben szenvedő szánalmas hülyegyerekkel, de amiről még Olvasóink nem tudnak: Tegnap ez a senkiházi már közleményeket juttatott el több helyre, amiben megmagyarázta, hogy a Vadhajtások és a 444.hu ugyanaz.

Igazából mi ezt leszarjuk, ezen most lépjünk is túl. Ecsenyi beszáll a holnapi tüntetésbe, de nem is akárhogyan. Élő videóban jelentkezett Facebook oldalán, még az is lehet, hogy törölni fogja, ezért tesszük fel lementve. Szóval ő holnap csatlakozik a Mi Hazánk tüntetéséhez, de felszólításokat intézett az emberek felé. Szerinte az összefogás a közös tüntetésre azért nem tud megvalósulni, mert rengeteg a retardált antiszemita és ezeket ő most megkéri, hogy maradjanak otthon.

Sőt, ő már felszólalásra is készül a Kossuth téren.

Állítása szerint több ezer embert mozgatnak meg holnap, de azért keményen beleszáll a kommentelőkbe is, hogy ne a fotelból írogassanak, hanem csatlakozzanak a holnapi vonulásos tüntetéshez, amit a Mi Hazánk szervezett. Mi csak annyit reagálnánk, függetlenül attól, hogy ki mit gondol az egészről, hogy ahogy eddig is, ezután is be fogunk számolni akár a Mi Hazánk híreiről, akár az ilyen Ecsenyi bohócokról, de azért ott még nem tartunk, hogy az ilyen semmiből felbukkant hülyegyerekek már mindenkinek üzengessenek videókban. Nehogy holnap szájba legyél tenyerelve, hülyegyerek….

A holnapi nappal kapcsolatban egy olyan érdekességről is beszámoltunk tegnap, hogy Dr. Gödény ellentüntetést szervez a Mi Hazánkkal szemben.

 

Amennyiben Ecsenyi eltávolítaná a videóját, abban az esetben itt látható lesz a felszólítása: 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató