2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Cseh Katalin: Propaganda helyett valódi tájékoztatást!

Hiányos, téves és félrevezető – ez a kormányzati tájékoztatás a járvány alatt.

„Megdöbbentő és súlyos sorokat ír bejegyzésében Dr. Szijjártó László, a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron megyei területi szervezetének elnöke, ami rámutat arra, hogy a kormány járványkezelése elégtelen.A MOK megyei elnökének leveléből is világosan látszik, hogy a háziorvosok és a kórházi oltópontokon dolgozók minden tőlük telhetőt megtesznek és erőn felül teljesítenek az oltások beadásában, azonban a kormányzati tájékoztatás hiányosságai nagyon megnehezíti a munkáját.

Az orvosi kamara megyei elnöke sajnos jogosan kifogásolja, hogy a háziorvosok gyakran sem adminisztratív, sem logisztikai támogatást sem kapnak az oltások szervezéséhez, végzéséhez. Dolgukat pedig tovább nehezíti az, hogy az oltásra várók tájékoztatása hiányos, gyakran téves, vagy félrevezető – a közmédiából a propaganda ömlik, valódi és hiteles tájékoztatásról szó sincs ezeken a csatornákon.

Az oltakozás folyamatának gördülékenyebbé tétele és a magas fokú közbizalom megteremtése érdekében a kormánynak valós információkkal kell az emberek elé állnia!Propaganda helyett valódi tájékoztatást a járvány alatt!”- írta Cseh Katalin.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató