2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Hadházy: ha 22-ben mégsem győzünk, akkor forradalom kell

Az árkok betemetésének ígérete, az oldalak között ívelő híd bölcs szerepe, a szelíd forradalom gondolata sokunk számára csábító és népszerű elképzelés. Mindannyian békét szeretnénk,- írja Hadházy Ákos.

Attól tartok azonban, hogy nem fogjuk megúszni, hogy ezért a békéért VALÓBAN megharcoljunk. Az elmúlt években ugyanis szép beszédeken és ügyes posztokon kívül alig-alig tettünk valamit azért, hogy a 2018-as választásoknál tisztességesebb játékszabályokkal indulhassunk a 2022-es választásokon. Mivel nem küzdöttünk, nem is értünk el semmilyen eredményt ezen a téren. Mivel a következő év már a játékszabályokat elfogadó választási előkészületekről szól majd az ellenzékben, '22-ig már nem is fogunk. Emiatt a '22-es választáson semmivel sem lesz könnyebb nyerni, mint 2018-ban.

Nem nagyon vágytam jobban még arra, hogy ne legyen igazam. Természetesen nagyon jó jelöltekkel, a valódi változás ígéretének határozott sugárzásával és nagy szerencsével nyerhetünk. De ha mégsem, akkor már nem lesz elég a szelíd szónoklat,- zárta sorait Hadházy.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató