2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Bandika, te tényleg egy Nyúlbéla vagy!

Bede Zsolt üzenete a jobboldali újságírókat fenyegető momentumos politikusnak

András!

Alig néhány hete szemtől-szemben tettem fel neked a kérdést a bíróság előtt:

Ha 2022-ben hatalomra kerültök, akkor a Vadhajtások szerkesztőségéhez eljössz egy szivárványos Pobedával és elvitetsz minket is?

Emlékszem, egy cinkos mosoly után azt válaszoltad, hogy ha nekünk nincsen korrupciós ügyünk és nem lopunk közpénzt, akkor nekünk nem kell félnünk, mert nem jössz értünk.

Alig telt el pár nap és megint megváltoztattad a véleményed. Te már azt üvöltötted bele az éterbe, hogy a Rákay-, Bayer-, Bencsik-féléket, a propagandistákat el fogod tiltani az újságírástól.

Pont úgy viselkedtél, mint az előbb említett kérdés feltevése után a bíró előtt. Megdobtad a rendőröket egy pirotechnikai eszközzel, amiről felvétel is van, de te letagadod. Szemtől-szemben nem vagy te olyan nagy fiú. A bíróságon sem vállaltad a tetteidért a felelősséget.

Te tényleg egy Nyúlbéla vagy, ahogyan azt Budai Gyula mondta.

Miért nem mondtad a szemembe azt, amit a Facebook videóban? Igen, el fogunk tiltani az újságírástól titeket is.

Hiszen ezt állítottad.

Az a vicc, hogy a sajátjaid is neked estek az agyhalott kijelentésed után és mégsem kérsz bocsánatot. Már senki nem vesz komolyan. Ahogy látom és olvasom több helyen már elhatárolódnak tőled, mondván, hogy már ciki vagy az ellenzéknek is.

A hab a tortán, az az, hogy a Donáth Anna elvtársnőd meg a Facebookon a sajtószabadságért aggódik. 

András, basszus!

Legalább beszéljétek már meg, hogy miről fogtok a Facebookon posztolni, mert elég kínos, ahogy beleszaladtok a faszerdpbe nap mint nap...

Ha meg netalántán hatalomra kerültök, akkor mi miért aggódjunk már most? Hogy nem lesz jogállamiság? Vagy nem lesz szólásszabadság?

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató