2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Bolond Szél káoszról beszél

Az ellenzéki képviselő Facebookon szórta a szóvirágokat.
 

Szél Bernadett az Atv-n fejtette meg a „vakcinakáosz” eredőit, majd ezt követően Facebookon is rátett egy lapáttal:

„Azért is van most káosz, mert az elmúlt éveket arra (is) használta az urak-szolgák világban gondolkodó Fidesz, hogy a szakmai együttműködések bejáratott útvonalait száműzze. Helyettük vagy egészen másfajta “partnerséget” építettek fel, vagy kicsinálták azokat, akik nem álltak be a sorba” – írja a képviselőnő.

Szél a „káoszelméletén” túl megosztotta egyéb gondolatait is:

„Járványhelyzetben ugyanakkor nagyon kendőzetlenül mutatja meg magát a kompetenciahiány, az, hogy az uram-bátyám Fidesz-világ nem bír szervezetten levezényelni egy szakmai programot. Persze, hiszen ők sosem hittek abban, amiről nekem speciel az egész politika szól: hogy a legjobb megoldások minden érintett bevonásával születnek meg, hogy a demokratikus vitát a fejlődés lehetőségének tekintjük,  hogy egy potens kormány nem felszámolja, hanem komolyan veszi a kontrollfunkciót is ellátó szervezeteket és legfőképpen a szakmát.”

A leghétköznapibb valóság mindeközben az, hogy oltásügyben kiválóan áll Magyarország, a Mandiner pedig azt is kiszámolta, mi lett volna, ha a kormány az ellenzékre hallgat vakcinaügyben. Segítünk: katasztrófa.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató