2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Dehogy akarok én miniszterelnök lenni – Kamu Geri VV Zsoltika kanapéján

Kamu Geri a homoszexuális blogger kanapéjára is beült egy interjúra
Szó esett többek között a szivárványos zászló városházán való elhelyezéséről, Békés Gáspár kirúgásáról, és a miniszterelnök-jelöltségről is.
 

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere VV Zsolti vendége volt.

Az beszélgetés kezdetén, miután kiderült, hogy a főpolgármester autóval érkezett, a kerékpáros közlekedés volt a téma. „Én annyira nem vagyok bringás, mint Orbán Viktor focis” – mondta Karácsony, majd azt is hozzátette, hogy „a bicikliút egy fokkal olcsóbb, mint a stadion”. 

Kamu Geri kijelentette:

Én nem érzékelem, hogy összeségében az én népszerűségem csökkent volna, a mérések szerint még nőtt is...

A főpolgármester a szivárványos zászló városházára való kitűzéséről, valamint a Pride-on tartott beszédével kapcsolatban elmondta: 

„A szexuális kisebbségek tagjai, az LMBTQ-emberek Isten teremtményei, és szeretjük őket. Ennyit akartam mondani a zászlóval”.

Az ellenzéki előválasztással kapcsolatban Karácsony azt mondta, hogy „ez nem egy személyes ügy”. Miután kifejtette, hogy végtére is mindegy a saját véleménye, a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy szeretne-e miniszterelnök lenni. Karácsony erre azt felelte, hogy

 „dehogy akarok én miniszterelnök lenni”.

Karácsony szerint ő nem Gyurcsány-báb, és azt is közölte, hogy a szemkilövető népszerűsége lejjebb van, mint az ővé:

A Tarlós Istvánnal való csatározásról azt mondta: „A vereségének egyik magyarázata az, hogy ő ezt nem akarta eléggé. A Fidesznek nem volt érdemi jelöltje, csak a Tarlóssal volt bármi esélye nyerni”. 

Azt is elmondta, hogy 

Tarlós szerint azért vagyok alkalmatlan főpolgármesternek, mert nem Budapesten születtem... Ez kétségtelenül így van!

Békés Gáspár menesztését illetően úgy fogalmazott Karácsony: „Életembe nem találkoztam vele, és nem is tudtam erről az ügyről, amíg szembe nem jött a nyilvánosságban”. Elmondta, hogy nem ő döntött a kirúgásáról, de egyetértett a döntéssel.

Karácsony, ha nem jut információhoz, mert nincs nála a telefonja, akkor kicsit "zizi":

Forrás: Mandiner nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató