2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Még a kommunista Ganxsta Zoli is belerúgott a gender-lobbiba

Németh Kristóf után újabb közéleti szereplő bírálta napjaink fősodratú divatát. A színész múlt héten a Life TV-ben feszült egymásnak Demcsák Zsuzsával a gendresemleges WC-k témakörében.

Demcsák vendége most Ganxsta Zolee volt, a társadalmi szereposztásokról beszélgettek. A magára sarlókalapácsot és Che Guevara-t tetováló rapper a gendersemlegességet és a politikai korrektséget is nagyon gáznak tartja, szerinte nagy baj, hogy a dolgokat nem lehet a nevükön nevezni.

„Annyira béna ez szerintem, hogy már azt se szabad kimondani, kimondtad, hogy fekete? Azt nem szabad kimondani egy emberről, hogy fekete. Akkor milyen, öcsém, mit mondjak rá?”

 – fogalmazott a politikai korrektség kapcsán, majd egy büdös, tetovált, fehér mocsoknak nevezte saját magát.

Demcsák Zsuzsa rászólt, hogy a színesbőrű kifejezést kellene használnia. Ezután felelevenítették a Toy Story-ból is ismert Krumplifej úr játékfigurát, amit már nem úrként forgalmaz az amerikai gyártó, hanem anélkül, hogy meghatároznák a nemét. A rappernek ehhez is volt egy-két rossz szava.

Demcsák Zsuzsa ezután felajánlotta, összeállít a kedvéért egy szótárat, hogyha kulturált társaságba keveredne, legyen mihez nyúlnia. Zolee így zárta rövidre a műsorvezető felajánlását:

„A mai kulturált társaságok bénák és gatyik”

– mondta Ganxsta.

Forrás: Mandiner nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató