2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Szánalmas magyarázkodásba kezdett Gyurcsány polgármestere, ő csak a szemeket akarta felnyitni

Igen! Az van, amit megszoktunk. Hazudozik, botrány alakul ki és utána ő az áldozat.

Mint ismert, a DK-s Szaniszló Sándor, XVIII. kerület polgármestere tegnap egy bejegyzésben közölte, hogy nem kéri senki a kínai vakcinákat, ezért elszállíttatják azokat. A bejegyzáse alatt azonban tucatnyi kerületi lakos akadt ki. Őket nem keresték, holott elfogadták volna az oltást.

Ebben a cikkben írtunk az esetről, és arról, hogy utána el is tüntette a bejegyzését a gyurcsányista politikus.

A legújabb bejegyzése is megszületett, egy hitvány magyarázkodást adott elő. Íme:

„Hónapok óta nézzük tehetetlenül, mi kerületiek és általában az országban minden oltásra váró, ahogy a kormány politikai, gazdasági érdekekből játszadozik a magyarok egészségével. A senki által soha nem látott oltási tervre hivatkozva össze-vissza kommunikálnak, a regisztrációs rendszer ellenére találomra szervezik az oltandók sorrendjét és a vakcina-szállításokat. Sőt, olyanokat oltanak, akik egyáltalán nem regisztráltak, és előre veszik a bírókat, ügyészeket. Mert az oltási rendszerükben is vannak egyenlőbbek. Ma reggel pedig »elfogtunk egy levelet«, amelyben egyenesen az áll, hogy a kormánymegbízott értesíti a háziorvosokat, hogy a megmaradt Sinopharm vakcinákat elszállítják a praxisokból.

Az, hogy ezek a vakcinák azért maradtak meg, mert a kerületi páciensek nagy része egyszerűen visszautasította azt, és az elhibázott oltási rendszer alapján azok sem kaphatják meg, akik viszont elégedettek lennének vele, nem szerepel a kormány oltási elképzeléseinek legfontosabb szempontjai között. Ma jött el az a pont, amikor azt kell mondanom: elég volt. Elég volt abból, hogy a kerületiek egészsége a kormánypárt és helyi politikusainak játékszere legyen. Ezért tájékoztattam reggeli posztomban a kerületieket az eseményekről. A cél az volt, hogy felnyissam a szemeket. Megmutassam, mi folyik a háttérben, mi az a szinte mindennapos packázás amit a kormány a kulisszák mögött művel. Erre ugrott rá, szintén politikai haszonszerzés reményében a Fidesz kerületi politikusa, aki meghazudtolva a kormánymegbízottat, tudatosan félrevezeti a kerület közvéleményét.”

Akkor is érthetetlen, hogy Szaniszló törölte az előző bejegyzést. Ott volt a rengeteg felháborodott hozzászólás... 

Nekünk csak egy kérdésünk van: LEMONDOTT MÁR?

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató