2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

FeGyőr: Miniszterelnökként azért fogok dolgozni...

A fideszes elit bűneit a magyar demokrácia legfontosabb perében, a Felcsúti Perben fogjuk kivizsgálni.- írta mai Facebook posztjában FeGyőr.
 

„Miniszterelnökként azért fogok dolgozni, hogy a magyarok itt, Magyarországon élhessenek nyugati színvonalon – és ne kelljen ehhez Londonba, Berlinbe, Párizsba menniük.

Ehhez viszont először fel kell építenünk ezt az európai demokráciát, és biztosítanunk kell, hogy Magyarország soha többé ne legyen következmények nélküli ország. Erről szól a

Momentum Mozgalom

Új Rendszerváltás Terve:

Visszaállítjuk a demokráciát és törvénnyel biztosítjuk, hogy egy miniszterelnök maximum 8 évet lehessen hatalomban.

Felszámoljuk a rendszerszintű korrupciót! Létrehozunk egy önálló és független Korrupcióellenes Ügyészséget, és csatlakozunk az Európai Ügyészséghez!

Visszaállítjuk a törvényességet. A fideszes elit bűneit a magyar demokrácia legfontosabb perében, a Felcsúti Perben fogjuk kivizsgálni.

Visszaszerezzük a magyaroktól ellopott vagyont! Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezünk és megadóztatjuk az oligarchákat.

Újra szabaddá tesszük a médiát! Visszaállítjuk a közmédia becsületét, és elzárjuk a propagandamédiát fenntartó állami pénzcsapot!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató