2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Brutális büntetés Bede Zsolt tudósítónknak: 560 ezer forint "garázdaságért"

Ezúton tájékoztatlak arról, hogy az egyesített két garázdasági ügyedben a PKKB eljáró bírája tárgyalás mellőzésével meghozta büntető végzését, amelyet mellékelek. Ennek értelmében mindösszesen 400 napi tétel pénzbüntetést szabott ki, egy napi tétel összegét 1400,- Ft-ban meghatározva. Ezzel összesen 560.000,- Ft-os mértékű a pénzbüntetés,- értesítette Bede Zsolt tudósítónkat ügyvédje, Gaudi-Nagy Tamás.

Továbbá megítélésem szerint egyértelműen túl van tolva a bicikli, azaz a tényállások nem indokolják a garázdaság vétségének, illetve bűntettének megállapíthatóságát, ezért javaslom tárgyalás tartását kérni, írta Gaudi a levelében.

Amennyiben egyetértesz ezzel, úgy szíveskedjél részemre azt jelezni, hogy a tárgyalás tartása iránti kérelmet, amelyet részletesen egyébként indokolni nem szükséges, legkésőbb március 30-ig, a 8 napos határidőn belül benyújthassam,- zárta sorait Gaudi-Nagy Tamás.

 

Szerkesztőségünk továbbra is kiáll Bede Zsolt mellett, és úgy tudjuk, Bede ragaszkodik a tárgyaláshoz. 

 

Erről a kettő ügyről van szó, DK sátornak nekigurult a laszti, illetve Hont András szemüvege.

 

Frissítés:

 

Amennyiben ekkora összeg maradna, jó esély van arra, hogy megszűnik a Vadhajtások. Mi nem kéregettünk soha, nincsenek milliárdosok mögöttünk, ezért az üzemeltetési költségek mellé, egy ilyen, közel egymilliós bírság, sajnos a portál ellehetetlenítésével ér fel.

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató