2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kocsis Máté: A baloldalon még mindig van lejjebb

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az alábbiakat írta friss Facebook-bejegyzésében:

Kénytelen vagyok reagálni Szabó Tímea frakcióvezető asszony alaptalan vádjaira, aki tegnap a 24.hu megtévesztő cikke alapján azzal csapta be és hergelte az olvasóit, hogy a kormánypárti képviselők „titokban megkapták az oltásokat, az idősek és betegek meg várjanak csak”. Nos, ezek hamis szavak. Ha ugyanis igazak lennének, akkor Aradszki András nem lett volna 50 napig élet-halál között, és nem kellene most Bányai Gábor képviselőtársunk gyógyulásáért imádkoznunk.

Hozzátette: A kormánypárti képviselőket nem illeti meg semmilyen különleges bánásmód, az a néhány idős képviselő, aki eddig oltást kapott, a kora és egészségügyi állapota miatt a hivatalos oltási rendben kapta.

Emlékeztetőül: eddig pont az oltásellenes baloldal képviselői kaptak suttyomban, a regisztrációt megkerülve vakcinát. Hiesz Györgyről és László Imréről van szó. Szabó Tímea akkor hallgatott.

A frakcióvezető asszony tegnapi posztja valótlan állításokat tartalmaz, a 24.hu sumák címadási gyakorlata egy járvány közepén pedig önmagáért beszél. Ez még a politikai támadások között is a színvonaltalanabbak közé tartozik.

A baloldaliak becsapják, alaptalanul hergelik az embereket, és semmilyen hazugság nem drága nekik a járvány közepén.

Röviden, a baloldali politikusok
– oltásellenes kampányt csinálnak,
– közben titokban mégis beoltatják magukat,
– majd bennünket vádolnak meg ezzel.

A Fidesz frakcióvezetőjeként a hamis vádakat visszautasítom – zárta Facebook-bejegyzését Kocsis Máté.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató