2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Ruhában tűnt fel a képernyőn Gréczy Zsolt, hogy baromságokat lövelljen ki magából

Gréczy Zsolt, a Gyurcsány-párt foltos múltú politikusa az ATV A nap híre című műsorában tűnt fel.

Nagyszerű társaság gyűlt össze szerdán az ATV stúdiójában, Gréczy Zsolt, Vona Gábor és Borgula András rendező beszélte meg nagy egyetértésben, hogy a kormány semmihez sem ért, megbukott a járványkezelésben. A szokásos szövegek.

Gréczy vélhetően teljesen kitisztult fejjel arról beszélt, hogy a kormány eltitkolja a halálozási és fertőzöttségi adatokat.

A DK-s politikus izgalmi állapotát ezek szerint az nem stimulálja, hogy a koronavirus.gov.hu-n minden reggel közzéteszik a friss számokat. Ez nem éri el az ingerküszöbét.

Igaz, a hivatalos koronavírus-oldalt nem dobja ki a böngésző, ha a koronát poronaként írjuk be...

Természetesen az oltások kérdése is szóba került, csakhogy Gréczy egy igen fontos részletről elfelejtett megemlékezni.

Mégpedig arról, hogy ha az elvtársai „tervei” alapján járnánk el, akkor 600 ezerrel kevesebb vakcinával rendelkezne az ország, így több százezer magyar még mindig nem kapott volna védettséget a Coviddal szemben. Jelenleg már 1 803 533 a beoltottak száma.

Gréczy igazán küldhetne Gyurcsánynak egy MMS-t, hogy vegyen vissza az oltásellenes kampányból, és akkor mindenki kielégülten térhetne nyugovóra.

Persze nem véletlen, hogy Gréczy gátlástalanul cibálta, rángatta és ütötte-verte a kormányt a műsorban, hiszen már az első hullám idején is kimutatta a foga fehérjét.

Tavaly áprilisban például arról értekezett terjedelmes Facebook-bejegyzésben, hogy megnyílt az esély „Orbán és rendszere megbuktatására”.

Gréczy Zsolt 2019 decemberében azért mondott le képviselői mandátumáról és a pártszóvivői tisztségéről, mert kompromittáló képek jelentek meg róla a médiában. Úgy tűnik azonban, hogy Gréczy politikai értelemben vett cölibátusa és nyilvános absztinenciája az idén véget ért. Már januárban is feltűnt A nap híre című műsorban.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató