2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Máthé Zsuzsa: A szivárványszervezetek politikai termékek

Feldarabolják a társadalmat és kisebbségenként vonják be a saját bűvkörükbe, ami egy hatalomszerzési technika, amelyet egy hálózat irányít” – emelte ki Máthé Zsuzsa.
 
 

Az Abszolút című műsor vendége volt Máthé Zsuzsa történész, újságíró, aki Földi-Kovács Andrea műsörvezetővel beszélgetetett. Szóba került többek között a család fogalma, illetve az, hogy van-e összefüggés a homoszexuális párok örökbefogadási lehetősége, illetve a genderideológiák között.

Máthé Zsuzsa a műsorban elmondta, hogy szerinte a szivárványos zászlóval ellátott ideológiai csomag nem választható elemeire, mivel az az embert konstrukciók mentén, a tulajdonságai alapján szelektálja, és eltekint attól, hogy az ember egyébként rendelkezik meghatározott biológiai adottságokkal.

Ha összefüggéseiben nézem a nemzetközi szivárványszervezetek tevékenységét, akkor meggyőződésem, hogy ez egy masszív politikai termék.

Feldarabolják a társadalmat és kisebbségenként vonják be a saját bűvkörükbe, ami egy hatalomszerzési technika, amelyet egy hálózat irányít” – emelte ki Máthé Zsuzsa.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató