2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Újabb ellenzéki politikus kapott kínai vakcinát, miközben ellene kampányolnak

A kínai vakcinát kapó ellenzéki képviselőtársának üzent videó formájában Hollik István

A Fidesz kommunikációs igazgatója a videóban elmondta, a múlt héten egy balos portál összesítette, hogy hány baloldali országgyűlési képviselő van már beoltva. Ekkor derült ki, hogy az MSZP frakció harmada már megkapta az oltást.

Ezzel eddig nincs is semmi baj – tette hozzá – ha nem a regisztrációt megkerülve tették ezt, mint a gyöngyösi polgármester. Az viszont már érdekes, hogy a cikk állítása szerint egyikük a kínai vakcinát kapta meg. Mivel a baloldal ennek a képviselőnek a nevét diszkréten elhallgatta, ezért három gyors kérdést tennék fel ennek a névtelen, bátor baloldali képviselőtársamnak – fogalmazott Hollik István, majd feltette kérdéseit:

  • Elsőként: ön aláírta-e főnökének, Gyurcsány Ferencnek azt a petícióját, amivel éppen azt a kínai vakcinát akarták betiltani, amit ön most megkapott?
  • Másodszorra: mielőtt beoltották, ön részt vett-e abban a baloldali oltásellenes kampányban, amelynek az volt a célja, hogy elbizonytalanítsák az embereket a keleti vakcinákkal kapcsolatban?
  • És harmadrészt: miután mindenkit le akartak beszélni a kínai vakcináról, ön éppen ezt adatta be magának. Képviselőtársam, hogyan tud ezek után a tükörbe nézni?

Forrás: Demokrata

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató