2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Hadházy: Felháborító, hogy Müller Cecília nem válaszol nekem

Müller Cecília egyszerűen SEMMIT NEM VÁLASZOL arra a kérdésemre, hogy az oltottak közül hány embert fertőződött meg, hány embert ápolnak kórházban vagy halálozott el, illetve ezek az esetek vakcinatípusonként hogyan oszlanak meg,- drámázik friss Facebook posztjában Hadházy.

 

Így folytatja: 

A kérdésemet 19 napja tettem fel és újabban már kifogást sem próbál találni a tisztifőorvos, hogy miért nem válaszol és ez mélyen felháborító!

Pedig a kérdés igen komoly és fontos, és nem csak az egyes vakcinák hatékonyságának megítélése miatt. Rengeteg jelzést kapok arról, hogy az oltópontok egy részén olyan zsúfoltság alakul ki zárt, szellőzetlen térben, hogy inkább gócpontnak nevezhetjük ezeket. Pedig aki az első oltásával egy időben fertőződik, az egyáltalán nem lesz védett – olyan, mintha nem kapott volna semmit.

Tegnap pl. a debreceni Kenézy Kórház oltópontjáról kaptam kétségbeesett beszámolót (a fotó nem onnan származik, hanem Kistarcsáról), ami azt mutatja, hogy a botrányok ellenére még mindig semmit nem tett a kormány az állatok tömegoltásához hasonló körülmények elkerüléséért. Elszorul a szívem, amikor olvasom a beszámolót arról a kiszolgáltatottságról, amikor tudja az oltandó idős ember, hogy veszélyben van a zsúfolt helyen, de nem mer hazamenni, mert Orbán megzsarolta, ha nem kéri a vakcinát, ki tudja, mikor kerülhet megint sorra.

Persze, a kétmillió oltás gyönyörű propagandajelentéseket szülhet. Könnyű úgy dicsekedni, hogy közben egyszerűen elhallgatjuk, hogy hány ember halálát okozhatta az oltóponton elszenvedett fertőzés!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató