2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A kanadai elnök húsvéti üzenetében mindenről beszélt, csak éppen a húsvét szót nem ejtette ki

Az amúgy is szánalmas Justin Trudeau kanadai elnököt most keresztényellenességgel vádolják azután, hogy ünnepi üzenetében, hosszú hétvégéről, járványról és mindenről beszélt csak a húsvétról nem.

Ez egy hosszú hétvége kezdete és tudom, hogy ez azt jelenti, hogy általában az egész családjával összejönne néhány napos szórakozásra. De mivel a vírusos esetek száma országszerte növekszik, idén mindannyiunknak másként kell majd tennie a dolgokat ”- tweetelt Trudeau. Majd folytatta, hogy "kreatívnak kell lennünk és jövő évben majd fényesebb lesz az ünnep.

Ezek után azonnal feltűnt nagyon sok embernek és kommentelni is kezdtek, hogy

ha az elnök Húsvét alkalmából üzen, de még az ünnep nevét sem meri kiejteni és a szájára venni, akkor itt nagyon súlyos bajok vannak!
Annyira csalódott vagyok, hogy kanadai miniszterelnökünk elismeri a többi vallási ünnepet, de úgy dönt, hogy polkorrekt akar lenni a keresztény ünnepekkel kapcsolatban" - tweetelt az egyik felhasználó, megjegyezve, hogy "a húsvét az egyik legnagyobb keresztény ünnep és nem csak egy hosszú hétvége."

Mások feltették a kérdést, hogy Trudeau - egy római katolikus - és kormánytársai miért „tweetelnek mindig olyan különleges vallási naptáreseményeket, mint a zsidó pészah, a muzulmán ramadán és a… a kínai újév”?....  de „problémájuk van a keresztény húsvéttal” és azzal vádolták a miniszterelnököt, hogy arcul köpött minden keresztényt".

Nem újdonság persze ez számunkra, de mindig szánalmas látni az elvetemülten liberális globalistákat, ahogy megpróbálják mindazokat az értékeket felszámolni, ami biztos támaszpontot és gyökeret adnak: nemzetet, családot, kereszténységet, amik a civilizáció alapját jelentették.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató