2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Gurmai Zita szerint a kormány menekül a felelősség elől és megbukott a járványkezelés

Gurmai Zita, az MSZP országgyűlési képviselője húsvétkor Szabó Tímea párbeszédes képviselőtársához hasonlóan nem az elcsendesedésre fektette a hangsúlyt, hanem a vádaskodásra. Gurmai legújabb Facebook-bejegyzése szerint a kormány menekül a felelősség elől, és a koronavírus-járvány elleni védekezés megbukott. Olyannyira megbukott, hogy 2 235 731 magyart beoltottak – ha Gyurcsány Ferencet is idesoroljuk.

Gurmai Zita, aki korábban profi futókat megszégyenítő módon a PestiSrácok.hu hírigazgatója elől menekült, most húsvétkor is ámokfutott egyet az online térben. Gurmai szerint

Orbán Viktor feltette a kezét a vírus előtt! Menekül a felelősség elől! A „közszolgálati” rádióban nagypénteken azt az ordas hazugságot próbálta elhitetni, hogy a vírust korlátozásokkal nem lehet megállítani. De ez nem igaz! A valóság az, hogy csak Orbán védekezése vallott kudarcot és most azt akarja, hogy mentsük fel őt a felelősség alól!

Gurmai szerint tehát a miniszterelnök meghátrált, és menekül. Jó kérdés: Gurmai elhiszi-e a saját állításait? Nem újdonság, hogy az ellenzék újra és újra azt a lemezt tolja, miszerint megbukott a kormány válságkezelése. Gurmai azt is hozzátette:

Így most még jobban vigyáznunk kell egymásra. Aki csak teheti oltassa be magát! Vigyázzunk egymásra és hallgassanak az orvosokra! A Fidesz-kormány kudarcot vallott, de Magyarország nem kapitulálhat a vírus előtt!

Nos, az idő majd mindent bebizonyít, addig is nyugtázzuk: maga Gyurcsány Ferenc hazahúzott egy kis vakcináért, így őt is beoltották már 2 235 731 honfitársunkkal egyetemben.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató