2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Ha Ghánában lennénk, elvágnám a torkotok – mondja a migráns a rendőröknek

Hétköznapok Olaszországban.

Zajlik az élet az olaszországi Como városában.

A helyiek azért kellett kihívják a rendőrséget, mert egy 49 éves ghánai migráns a város egyik parkolójában zaklatta a járókelőket és az autósokat. Az Il Gironale című olasz lap szerint a férfi pénzt kéregetett.

A hatóságok hiába szólították fel az afrikait a koldulás abbahagyására, és a személyi igazolványát is hiába kérték el, a férfi agresszív lett és fenyegetni kezdte a rendőröket.

Ha Ghánában lennénk, elvágnám a torkotok

– mondta a migráns a rendőröknek.

Úgy tűnik egyébként, hogy kivételes egy jogász végzettségű bevándorlóról van szó, ugyanis a ghánai azt is közölte a rendőrökkel, hogy

az olasz törvénykezés semmire sem jó és nem tehetnek vele semmit.

A verbális inzultusok után a migráns meg is ütötte az egyik rendőrt, ekkor vették őrizetbe. A megütött rendőrt kórházba szállították kisebb, öt napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A nyomozók szerint a ghánai ellen más bűncselekmények miatt is vádat emeltek, ideértve a kábítószer-kereskedelmet, a rablást, az illegális bevándorlást és ingatlan illegális elfoglalását is. A tárgyalásokat követően azonban a migránsnak egy év börtönbüntetést szabtak ki, azt is felfüggesztve.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató