2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Törölte kínálatából a világ legnagyobb luxus utazásiiroda-hálózata Donald Trump szállodáit

Virtuoso, a világ legnagyobb luxus utazásiiroda-hálózata nemes egyszerűséggel törölte kínálatából a Trump nevével fémjelzett tíz szállodát és üdülőhelyet.

Szabályainkkal összhangban nem indokoljuk, miért nem hosszabbítunk szerződést partnereinkkel

– mondta Misty Belles, az utazási iroda szóvivője, aki azonban megerősítette, hogy a Trump Hotelek nem szerepelnek többé az ajánlataik között.

Nem beszélünk erről az irántuk való udvariasságból

– tette hozzá.

menesztés okaitól függetlenül a Trump-szállodák bevétele 2019-hez képest 24 millió dollárral csökkent. Ennél nagyobb Trump Miamiban és Európában található golfpályáinak bevételkiesése, ami további 120 millió dollárral csökkentette a hozamát. Az ötcsillagos luxusszállodák vitathatatlanul legnagyobb presztízzsel bíró hálózati kapcsolata a Virtuoso, amely magát „a legjobb a legjobbak között” jelmondattal jellemzi. Az utazási iroda a pénzes turisták és az elit beszállítók találkahelye – összegzi az Index. A Virtuoso felületeire csak meghívásos alapon lehet bekerülni. Az utazási iroda 20 ezer, luxusutakra szakosodott tanácsadót alkalmaz, akik a legkényesebb igényeknek is eleget tudnak tenni. Kínálatában 2000 úticél – köztük 1400 szálloda és üdülőhely – szerepel, ahol mindent megtesznek az igényes kiszolgálásért.

A Trump-szállodák több okból is elveszíthették előnyös partneri státuszukat. A Virtuoso sok tényező, mindenekelőtt az utazási tanácsadók és az ügyfelek visszajelzései alapján értékeli a szállodákat – közölte az utazási iroda szóvivője. Ha valaki bekerül a kínálatba, megjelenése nem életre szóló.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató