2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Belső információk szerint az ellenzék belebukhat a koronavírus alatti mocskolódásba

A Demokratikus Koalíció kommunikációs gépezete megint „előbb cselekedett, mint gondolkodott”, magyarázzák ellenzéki források.

A baloldalon is kezdenek ráeszmélni, hogy a morálison túl politikai szempontból is rossz döntés volt az oltásellenes kampányba beleállni – derül ki a Magyar Nemzet birtokába jutott háttér-információkból. „Aki az oltást megkérdőjelezi, óriási hibát követ el” – hangoztatták most olyanok, akik nemrég még a keleti vakcinák és a kormány intézkedései ellen kampányoltak.

„A Demokratikus Koalíció kommunikációs gépezete megint előbb cselekedett, mint gondolkodott” – így nyilatkoztak a baloldal belső folyamataira rálátó források a Magyar Nemzetnek. A betegségből éppen kilábaló Dobrev is folytatta a keleti vakcinák elleni kampányt, amit különösen szomorúvá tesz, írja a portál, hogy hogy már két DK-s politikus is elhunyt a járványban, egyikük, Penz András pedig tragikus módon maga is részt vett az oltásellenes hangulat kialakításában. Feltételezhető, hogy

miközben a DK politikusa elutasította az oltást, az megmenthette volna az életét.

Hisztériát keltettek és Dobrevet is „belelovalták” 

A Magyar Nemzet baloldali forrásai elismerték, hogy a DK „hisztériát kelt” a keleti vakcinákkal szemben és Dobrevet „belelovalták” ebbe a kampányba. Meglepő módon most arról beszéltek, a járvány nem politikai, hanem orvosszakmai kérdés, és aki az oltást megkérdőjelezi, óriási hibát követ el. A lap szerint feltűnő fordulat mindez annak tükrében, hogy a baloldal a járvány kezdete óta támadja a kormány minden védelmi intézkedését.

Az életekbe kerülő politikai haszonlesést a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője közösségi oldalán így összegezte. „Téged lebeszélnek, de magukat azért beoltatják.” Kocsis Máté emlékeztetett: „László Imre, Hiesz György, Kálmán Olga, ma meg a nagyfőnök, Gyurcsány Ferenc is megkapta, és mindent nagyon jónak talált. A parlamenti képviselőik közül volt olyan is, aki a kínai vakcinát kapta. Nahát” – jegyezte meg. Majd hozzátette, hogy az elmúlt hetekben

sok ember utasította vissza az oltást csak azért, mert Gyurcsányék a fülükbe tették az oltásellenes bogarat.

„Mindegyik vakcina hatékony és biztonságos, a balosok mégis csinálták az ezzel ellentétes kampányt, mert sok halott esetén megbukhat a kormány 2022-ben, ahogy mondták” – írta Kocsis Máté.

(Magyar Nemzet)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató