2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Cseh Katalinék húsvéti üzenete: Orbánék lopnak

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Cseh Katalin európai parlamenti képviselő legújabb Facebook-posztjukban ismét kitettek magukért. Fekete-Győr szerint a kormány luxuséletmódra költi az európai uniós támogatásokat. Az elnök bicskanyitogató stílusban hergeli az embereket, mert azzal vádolja a kormányt, hogy a válsághelyzetben nem támogatja a vállalkozásokat és a munkavállalókat. Szerinte a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók bérét kellene megemelni. Érdekes, mert minden bizonnyal elfelejtették már, hogy pont azzal a Gyurcsánnyal szövetkeztek, aki pártjával együtt korábban elvett egyhavi bért az egészségügyi dolgozóktól, amikor kormányon voltak.

Fekete-Győr mellett a videóban megszólal Cseh Katalin is, aki szerint, ha sikerül a tervük, akkor 2022-ben

visszakaphatjuk az országunkat.

Cseh szerint muszáj vizsgálni a korrupciót, mert Magyarországon a Legfőbb Ügyészség fedezi ezeket a bűncselekményeket. Cseh szándékosan bogarat akar ültetni az emberek fejébe, amikor azt mondja a videóban, hogy minimum gyanús az, hogy a magyar kormány kézzel-lábbal tiltakozik az Európai Ügyészség ellen. Szerinte, ha a kormánynak nem lenne félnivalója, már csatlakozott volna. Cseh mosolyogva meséli, hogyan barátkozott össze a román származású európai főügyésszel, Laura Codruţa Kövesivel, akinek amúgy nagy tapasztalata van a korrupciós ügyek felszámolásában.

Fegyőr a videó végén még odaveti: azért, hogy minden uniós pénzt a magyarok zsebében hagyjanak, 2022-ben csatlakozni fognak az Ügyészséghez, és hozzáteszi azt is, hogy

Magyarország soha többé nem lehet következmények nélküli ország.

Forrás: Pestisracok.hu

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató