2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Karácsony: Én is megkaptam az első oltást, azzal a vakcinával, ami jutott

Karácsony Gergely is megkapta az oltás első adagját – derült ki a politikus Facebook-bejegyzéséből.

 

Azt írta, néhány percre olyan érzése volt, mintha egy normálisan működő társadalomban élnénk. „Pénteken hívott a háziorvosom, és ma én is megkaptam az első oltást – azzal a vakcinával, ami jutott. Egy pár percre az volt az érzésem, mintha egy normálisan működő társadalomban élnénk. Minden jól meg volt szervezve, mindenki tette a dolgát, és mindenki nagyon kedves és együttműködő volt.”

Egy ellenzéki önkormányzat rendelőjében kapta meg az oltást, „de mivel pár percre egy normális Magyarországon éreztem magam, ennek semmilyen jelentőséget nem tulajdonítottam, hiszen biztosra vettem, hogy egy kormánypárti önkormányzat ugyanilyen lelkiismeretesen szervezte volna meg ezt a feladatot” – írta.

Karácsony az oltás után, az igazolásra várva belenézett a hírekbe, és ott azt olvasta, hogy „a Fidesz szerint az ellenzék oltásellenes és az önkormányzatok csak bajkeverők. Torkig vagyok már ezzel hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk!” – tette hozzá.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató