2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Hadházy állat módjára üvölt a Facebookon, mert nyit az ország

Teljesen beteg ez az ember.

Most azért dühöng, mert Orbán Viktor bejelentette, hogy újraindul az ország...

Ezt írja a pszichopata:

Bár úgy lenne ötösöm a lottón, ahogy előre tudtam, még kedden meglesz a 2,5 millió beoltott, hogy aztán jöhessen a miniszterelnök és bejelenthesse a nyitási tervet! Ma kellett jelenteni az UEFA felé, hogy júniusban meg tudja-e rendezni Magyarország a Budapestre tervezett, nyári EB-meccseket. A kijárási tilalom későbbre tolása vagy a boltok létszámkorlátozás melletti újranyitása nem nagy változás, de már be van ütemezve április 19-re az iskolák újranyitása, és biztos vagyok benne, hogy május végére (június 15-én lesz az első EB-mérkőzés) erőltetett tempóban újranyitnak mindent, bármilyen áron!
A hivatkozási alap a beadott oltások száma (véletlenül sem a százezer főre jutó fertőzések vagy halálozások!), de a győzelmi mámoros jelentések félrevezetőek. A valóság az, hogy csak a lakosság tíz százaléka kapta meg a védettséghez szükséges második oltást, 15 százalék pedig az elsőt. Utóbbiak közül sokan csak néhány napja kaptak oltást, ez még nem védi meg őket. A kínai vakcinával oltottak között pedig van 500 ezer 60 év feletti, akiknél gyakorlatilag semmilyen tudományos adatunk nincs arra nézve, mekkora védettséget ad az oltás. Ezek szerint a lakosságnak csupán 10-15 százalékáról tudjuk biztosan, hogy komoly védettséget szereztek a vírussal szemben (a betegségen átesetteknél ez csak néhány hónap).

De a foci EB közeleg, tehát muszáj nyitni. Az emberek unják a lezárásokat, tehát muszáj nyitni. Az állítólag olyan erős gazdaság egyre nagyobb bajban, tehát muszáj nyitni! Vannak erős érvek az enyhítések mellett, persze. Viszont miért nem osztanak ki milliószámra ingyenes FFP2 maszkokat és ingyenes antitest teszteket? Miért nem adnak száz százalékos táppénzt a betegeknek vagy a gyermekükkel otthon lévőknek? A miniszterelnök mai döntése ebben a formában több ezer honfitársunk életébe fog kerülni, ezt pedig kevésbé finoman fogalmazva emberek vágóhídra küldésének is szokták nevezni. A propaganda, a foci és a görcsös hatalomvágy szempontjai felülírtak minden józan észt. Azoknak a szakértőknek pedig, akik ehhez a nevüket adják, az unokáik is szégyellni fogják a nevüket.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató