2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Itt a dráma: A DK-s Bősz Anett férje beadatta magának a Szputnyikot

Feri ennek nem fog örülni....
„Az ünnep alatt sorra került vakcina-szállítmány Oroszországból jött, csakúgy, mint apai dédnagymamám. Nekem ezért sem volt bizalmatlanságom a Szputnyikkal szemben.  Jó volna, ha a központi kommunikáció is inkább a kölcsönös bizalmat, nem a bizalmatlanságot építené”

– ezzel az idióta szöveggel tette ki Csőzik László, Érd polgármestere az oltásáról szóló hírt.

A Demokratikus Koalíció politikusának, Bősz Anettnek a szíve választottja például szilveszterkor(!) még arról írt, hogy „és reménykedhetünk, hogy egyre több, az európai hatóságok által ellenőrzött, engedélyezett vakcina érkezésével és – ha végre tényleg beindul – az oltási kampánnyal vidámabb lesz a következő felvonás.”

Miközben pedig Csőzik elfogadta a Szputnyik V-vakcinát, aközben talán az ő postaládájukban is ott figyel nejének DK-s oltásellenes kampánykiadványa. Tudják, ez az, amelynek harmadik oldalán olvasható a következő aljas szöveg:

„A DK polgármesterei levelet írtak Kásler Miklós miniszternek, hogy a kerületeikbe csak olyan vakcinákat küldjenek, amelyeket engedélyezett az Európai Gyógyszerhatóság”.

Tehát továbbra is az a helyzet, hogy a balos elit magának beadatja az oltást, akár az oroszt is, de közben a magyarokat lebeszélné erről. Az érdi, diósdi és környékbeli választóknak egy év múlva azt is mérlegelniük kell majd, hogy olyan képviselőt akarnak-e Bősz Anett személyében, aki járványidőszakban álhírt terjesztett, aki gyakorlatilag 220 ezer (!) halottal riogatott , és aki addig támadta a keleti vakcinát, amíg a férje fel nem vette.

 

Forrás: Drot.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató