2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Király Gábor nem vállalta el Petry pótlását a Herthánál

Király Gábor is esélyes arra, hogy a kedden menesztett Petry Zsolt utódja legyen a Hertha BSC labdarúgócsapatának kapusedzői posztján.
 
 
 
Sajtóinformáció szerint Király Gábor is esélyes volt arra, hogy a kedden menesztett Petry Zsolt utódja legyen a Hertha BSC labdarúgócsapatának kapusedzői posztján, a Bundesliga mostani idényéből hátralévő hét mérkőzésre.
 
Király Gábor azonban visszautasította a felkérést.
 
A Bild értesülését a berlini klub akkor nem kommentálta.
 
Később Király a Nemzeti Sport Online-nak megerősítette, hogy megkeresték a német fővárosból, ő azonban nem vállalta a feladatot.    „Megtisztelő, hogy újra felvetődött a nevem a klubnál, de jelen helyzetben sajnos nem mondhattam igent a felkérésre. Napi szinten rengeteg a teendőm a Király Sportegyesülettel és a sportlétesítménnyel, most nem tudtam volna ezt magam mögött hagyni” – fogalmazott a lapnak a kapus.   
 
A 45 éves Király Gábor – aki 108 szereplésével társbérletben válogatottsági rekorder – a mostani vezetőedző, Dárdai Pál csapattársaként 1997 és 2004 között volt a Hertha játékosa. Az ex-kapus két éve vonult vissza, azóta szülővárosában, Szombathelyen üzemelteti sportközpontját. 
 
MTI
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató