2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Így állt ki Petry mellett Dárdai Pál: Az ember elmegy valahonnan, aztán másik helyre kerül, minden megy tovább

Dárdai Pál megszólalt Petry Zsolt menesztésével kapcsolatban. A Hertha magyar edzője csapata Mönchengladbach elleni meccse előtt tartott sajtótájékoztató, amelyen szóba került a héten menesztett kapusedző is. 

„Mindannyian profik vagyunk a klubban. Azt gondolom, hogy Petry Zsolt is profitált a Herthánál eltöltött időszakból, a legjobbját nyújtotta. Mondtam neki, gyere, mondd el a csapatnak, ami történt. Ő odaállt a csapat elé, elmondott mindent, és elbúcsúzott. A sport is üzlet, az egyik ember elmegy, s másik jön helyette. Az edzőknél is így megy. Furcsa érzés, nincs idő róla beszélni, reagálni sem rá. Nagyon keményen hangzik, de ez így van. Kemény, ami történt. Most én vagyok a gonosz, de én is így voltam ezzel, amikor az U16-hoz kerültem, majd visszajöttem.

Az ember elmegy valahonnan, aztán másik helyre kerül, mindig az új feladat számít. Mindig megy tovább az élet a futballban, csak azt számít, ami következik”

– mondta Dárdai Pál. 

Petry Zsolt ügye komoly politikai viharokat is kavart. Az ügyről szokásos péntek reggeli interjújában beszélt Orbán Viktor miniszterelnök is. Kiállt mellette Tarlós István, Szijjártó Péter, Varga Judit és Gulyás Gergely is.

A miniszterelnök előrebocsátotta, hogy ő semmiképpen nem szeretné Németországot minősíteni. Azt az általános következményt azonban levonta, hogy

a liberáis politika elnyomó, itt most állásvesztéssel büntettek egy embert azért, mert nem azt gondolja, amit egyesek helyesnek vélnek

. “Ami a legfontosabb, hogy itt most egy magyar emberről van szó. „Magyarország azért harcol, hogy komoly, erős és sikeres ország legyen. Az első az, hogy egyetlen magyar sincs egyedül”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató