2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kamu Geri egy balfasz: Tavasszal szedi az őszi avart

Őszi avarral pózolva igyekszik a tavaszi kerti munkák fontosságára és az FKF zöldhulladékszállítási tevékenységére felhívni a figyelmet Karácsony Gergely főpolgármester. Tényleg nincs a 40 rabló között egyetlen kertészeti tanácsadó sem?! Félelmetes a profizmusuk. Ja, nem...

Nehéz eldönteni, vajon Budapest első embere mikor megy helybe jobban a pofonért: amikor határozott, erős városvezetőnek akar látszani, vagy amikor laza, hétköznapi, XXI. századi politikusnak.

A jelek szerint egyik vágyálmát sem nagyon sikerül beteljesítenie, valahogy mindig kerül valami bot KariFeri kerékpárjának küllői közé.

Most éppen hobbikertészként akart tetszelegni,

de ez sem nagyon jött össze. Bár tudjuk, hogy „profi kommunikációs csapat” építi a Facebook-polgármester arculatát, ahogy azt is, hogy Karácsony döntéseit 40+ tanácsadó segíti, valahogy

egyikőjüknek sem tűnt fel, hogy a tavaszi kerti munkákra nem az őszi avar csúnyán megkésett begyűjtésével kellene felhívni a figyelmet.

Mert mit is sugall mindez?!

  1. Karácsonyék háza körül az avar lombhullás óta ott áll... akkor viszont mégis mi a búbánatot csinált Karácsony ősszel?! (Ja, már emlékszem: a kormány járvány elleni védekezését támadta...)
  2. A baloldali főpolgármester valahol egész télen őrizgette a bezsákolt zöldhulladékot (ez tűnik valószínűbbnek, látva a falevelek épségét...) De akkor minek a lombseprű?! Kellék?!
  3. Az egész kép kamu, ahogy a rajta szereplő ember is. (Ez tűnik a legvalószínűbbnek...)

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató