2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A kutya sem kíváncsi Greta műsorára

A BBC háromrészes minisorozatot forgatott Greta Thunberg svéd radikális klímacelebbel, amelynek első részét április 12-én mutatták be. Annak ellenére, hogy a sorozatot főműsoridőben mutatták be huszonegy órakor, és olyan emberek tűntek fel benne, mint Sir David Attenborough, Donald Trump volt amerikai elnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök, ráadásul olvadó gleccsereket is mutogattak, a nézettség nagyon gyengére sikeredett.

Csúnya bukás lett a BBC Greta Thunberg radikális svéd klímaaktivistával készített sorozata, ugyanis a számok szerint alig nézte valaki a műsort, pedig a BBC odatette magát. Egy epizód egyórásra sikeredett. A sorozat Thunberget végigköveti Svédországból az Egyesült Államokba, Chilébe, Spanyolországba, az Egyesült Királyságba és Svájcba. Így van indoka az iskolából lógni, az éghajlatváltozás hatásainak megértése érdekében.

Az Overnights.TV adatai szerint a BBC1 55 százalékát veszítette el a nézőinek az előző egy órához képest, amikor a Thunberg-sorozat elindult. Átlagosan 1,08 millió nézőt ért el, a teljes közönség 6,30 százalékos részesedésével. Összehasonlításképpen egy héttel korábban ugyanebben az órában a Masterchef című műsort sugározták, amelyet átlagosan 3,56 millióan néztek, 18,9 százalékos közönségaránnyal.

Forrás: V4NA

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató