2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Fekete-Győr nemcsak Mesterházyt támadja, Tóth Csabát maffiózónak nevezte

Tegnap írtunk a Partizánnak adott interjújáról, Fekete-Győr egyszerűen vamzernek nevezte Mesterházyt. A műsor előzeteséből ennyi derült ki.

A bővebb verzióból az is kiderül, Fekete-Győr arra gondolt, sokan neki az MSZP egykori elnökét, jelenlegi képviselőjét Rogán Antal kabinetminiszter egyfajta üzleti partnereként festették le. Azzal pedig „abszolút” egyetértett, hogy „no-go”, hogy Mesterházy a közös ellenzéki listán legyen.

Az interjúban ugyanakkor hasonlóképpen nyilatkozott Tóth Csaba zuglói MSZP-s képviselőről is, akivel szemben súlyos korrupciós aggályai vannak, ezért is döntött úgy a Momentum, hogy Hadházy Ákost indítják vele szemben az előválasztáson.

A kérdésre, hogy ha mégis Tóth nyeri az előválasztást Zuglóban, akkor azok tisztázzák majd ezek alól a gyanúk alól, Fekete-Győr azt mondta:

„akkor így döntöttek a választók. Azt nagyon-nagyon-nagyon fogom sajnálni, és személy szerint mindent meg is fogok tenni azért, hogy ne így döntsenek. És az a kormány, amit én fogok vezetni miniszterelnökként, nem fogja tolerálni azt, hogy akár Budapesten, akár bármely más magyar városban ilyen maffiák fölözzék le az emberek pénzét”.

A Momentum miniszterelnök-jelöltje ismét ígéretet tett arra, hogy kormányváltás esetén, az ő programja szerint létrehozzák a korrupcióellenes ügyészséget, amely az államigazgatás minden szintjén vizsgálódhat majd, így Tóth Csaba vélt vagy valós ügyeit is kivizsgálják, és amennyiben a vádak megalapozottak, eljárás indul majd a szocialista politikus ellen.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató