2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Hadházy már el is kezdett vergődni: szerinte lejáratják Zuglóban az ellenfelei

Nesze neked előválasztási etikai kódex! - kelt ki magából a Xanaxos.

Mint ismert, a moslék tagjai megegyeztek, hogy nem bántják egymást az előválasztás közben. Azonban a momentumos Hadházy már lekezdett vergődni, azt írja a Facebookon, hogy lejáratják.

Több barátunk jelezte ma Zuglóból, hogy nagy tömegben indított automata hívásokat valaki, aki közvélemény-kutatásnak álcázva próbál lejáratni. A félinformációk és rágalmak közül a legaljasabb az a kérdésbe csomagolt hazugság, hogy én 2018-ban az LMP társelnökeként megakadályoztam az összefogást, így én vagyok a felelős a Fidesz kétharmados többségéért. Pár gondolat engedtessék meg nekem ezzel kapcsolatban:
 
1. Minden etikai kódex annyit ér, amennyit betartanak belőle a versengő felelek. Ez a legutóbbi gyors véget ért, köszönet érte a hívások megrendelőjének!
2. Mindig a könnyebb megoldás felelősöket keresni, mint szembenézni a saját hibáinkkal. Nyilván, 2018-ban mindenki követett el hibákat, de vannak, akik ezt igyekeznek elfelejteni, önmagukat felmenteni és egykori pártomra kenni a felelősséget.
3. Ha valaki nem emlékezne, én egyike voltam azoknak, akik az ellenzéki pártok együttműködését szorgalmazták. Ezért borított fel székestöl Sallai képviselő (akit ezért azóta elmarasztalt bíróság), ezért lehetetlenített el az ún. etikai bizottság.
4. A hazugságok gyakori ismételgetése a Fidesz módszere. Mi más stílust, ennél sokkal jobb országot szeretnénk. Aki a Fidesz módszereit alkalmazza, az nem változást akar, legfeljebb csak helycserét. Nekem az kevés!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató