2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Nincsen több cenzúra: Iratkozz fel az értesítésekre portálunkon

Kedves Olvasóink,

 

Amikor megnyitjátok oldalunkat, egy felugró ablak jelenik meg az asztali gépeken és Androidos telefonokon egyaránt. Ezzel tudtok nekünk segíteni, és ezt kérjük is. Eddig 36 ezren vannak feliratkozva, ami azt jelenti, hogy minden cikkünkről küldjük nekik az értesítést. Ezért tudunk erősek maradni Facebook nélkül is, hiszen lehet a Facebookon 100 ezer követő, ha posztjainkat nem mutatja. Ez az a megoldás, amivel nem tudnak mit kezdeni azok, akik megfeszülve próbálnák elhallgattatni oldalunkat. 

 

Sok munkánk van ebben, új oldalt készítettünk, hogy minél gyorsabban betöltsenek cikkeink, zavartalanul lehessen olvasni. A mostani 36 ezer feliratkozóval többet érünk tehát, mint egy 100 ezer követővel rendelkező oldallal. Aki tenni szeretne a cenzúra ellen, és szeretné, hogy egy kattintással elérhetőek legyünk, vagy azonnal szeretne értesülni a friss hírekről, az ne habozzon. Iratkozzon fel, mindössze egy kattintással.

Weboldalunk bal alsó sarkában talál egy harangot, arra kell koppintani és kész is, illetve az oldal megnyitásakor is meg lehet tenni, mint írtuk. 

A Facebookon meg kínlódjon aki akar...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató