2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Szél Bernadett odáig süllyedt, hogy a lakásán zaklatja Rákay Philipet

Ezek beszélnek sajtó- meg szólásszabadságról...

Egészen elképesztő történetet osztott meg követőivel Rákay Philip:

SZÉL BERNADETT MA ÚJSÁGÍRÓKKAL ÉS KAMERÁVAL VÁRT A KAPUMBAN, MAJD LESBŐL LETÁMADTAK...
 
Elhiszem, kényelmetlen lehet a balosoknak, hogy napi szinten szembesítem őket a hazugságaikkal itt a Facebookon. S nyilván az is roppant kellemetlen a számukra, hogy egy olyan terepen, ahol ők eddig - kvázi - egyeduralkodók voltak, pár hónapja megjelent egy patrióta hang, amely posztokban, videókkal - milliós eléréseket produkálva - leleplezi kibillent politikai szándékaikat, valódi motivációjukat, és azt az országrontó, hazaáruló politikát, amit képviselnek.
 
Kétségtelen: nem azért teszem, hogy szeressenek, és - finoman szólva - én sem foglalom őket napi imáimba...
 
Ezzel együtt eszembe nem jutna Szél Bernadett, Fekete-Győr András, vagy a Gyurcsány klán bármelyik ingatlanja előtt megjelenni kamerák és újságírók társaságában, és ott vegzálni őket, amikor hazaérnek. Márpedig ma ez történt velem.
 
Az nem derült ki, pontosan mit is akartak, mert amint egyikük kezében észrevettem a sunyi módon bekapcsolt telefont és kamerát, befejeztem a velük való kommunikációt. Ha jól emlékszem, vagy az Azonnali, vagy az Átlátszó stábja volt, újságíróval, operatőrrel, Szél Bernadettel karöltve.
 
Hogy mióta feladata egy országgyűlési képviselőnek lesben állni egy másik közszereplő - aki nem politikus - kapuja előtt, nem tudom, de a baloldal intellektuális és morális színvonalát elnézve, már semmin nem lepődik meg az ember.
 
És még egy év van hátra a választásokig... Uramisten, mi mindent fog még művelni addig ez az elvtelen, balos konglomerátum...
 
Remélem, Bernadettnek nem jut majd eszébe Hadházyval együtt visszajönni. Még a végén itt aludnának, mint anno az MTVA-ban...
 
Könyörgöm, legalább előre szóljanak, hogy rá tudjak készülni egy csomag vadonatúj zoknival...
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató