2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Gazembernek és senkiházinak nevezte Hadházyt egy katolikus lelkipásztor - a lódoktor nagyon kiakadt

Hadházy a Facebookon sajnáltatja magát, mert egy pap elmondta róla az igazségot...

Ezt írja a Xanaxos, (aki a Facebookon uszítja rá a követőit a katolikus lelkipásztorra):

 Egy katolikus lelkipásztor nem kedvel engem, kommentekben gazembernek és senkiházinak hív, szerinte még soha nem mondtam igazat. Szerinte helyénvaló egy papnak ilyeneket mondani nyilvánosság előtt és imádkozni fog azért, hogy megtérjek.

Megpróbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de sajnos nem jelölt vissza. Így nyilvánosan üzenek neki néhány dolgot, testvéri szeretettel, hátha eljut hozzá.
-Életemben elég sokszor beszéltem a Jóistenről, református kántorként énekeltem is róla. Azt gondolom ezeken az alkalmakon ugyanúgy igazat mondtam, mint amikor a hatalom korrupciós ügyeiről beszéltem. Isten létezésére persze csak közvetett bizonyítékok vannak, a korrupciós ügyekre viszont sajnos nagyon is egyértelműek. Talán nem véletlen, hogy nem vesztettem el eddig egyetlen becsületsértési pert sem (egyetlen ügyben marasztaltak, de akkor hét sérelmezett mondatból csak egyben).
-Mindazonáltal ha a tisztelendő úr valami konkrét tévedésemről tud, biztosíthatom, hogy nem volt szándékos, illetve kérem, jelöljön meg és vitassuk meg. Ha valóban tévedtem, készséggel nyilvánosságra hozom.
-A nevét nem teszem közzé, nem az a célom, hogy megszégyenítsem . Áldozatnak tartom őt, a kormány hecc propagandája áldozatának. Ez ellen a propaganda ellen tovább fogok küzdeni.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató