2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Rod Dreher: Orbán megmentette hazáját a mérgező gender-ideológiától

Ha Donald Trump lenne annyira intelligens és lenne annyi politikai tehetsége, mint Orbánnak, talán meg tudta volna tenni. De nem tette.

„Tegnap elkezdtem felfedezni új otthonomat, Budapestet, és összefutottam egy nyugat-európai férfival. Beszélgetni kezdtünk, elmondtam neki, ki vagyok, mit csinálok itt, és erre azt válaszolta, hogy egyszer olvasott velem egy interjút egy francia lapban. Kellemes meglepetés volt. Aztán elmondta, hogy azért költözött ide, mert a felesége magyar, és ő innen is tud dolgozni. Hozzátette, hogy itt jobban érzi magát, mint a nyugat-európai városban, ahonnan jött. 

Az egyik nagyszerű dolog abban, hogy itt élek – mondta –, hogy nem kell eltűrnöd azokat az átkozott embereket, akik gender-ideológiát tanítanak a gyerekednek. 

Tavaly májusban a magyar parlament megszavazta, hogy a férfit és nőt a biológiai nem szerint definiálják. 

Természetesen a média és a nyugati megfigyelők rohamra indultak. (…)

Úgy tűnik, hogy Magyarország… a valóságot védelmezi. Eközben az Egyesült Államokban még a konzervatív államok is nehezen tudnak keresztülvinni a valóságot sokkal visszafogottabban védelmező törvényeket, mert a woke kapitalizmus fenyegeti őket gazdaságilag.

Nem csoda, hogy a nyugat-európaiak szeretik a gyermeküket Budapesten felnevelni. Talán Jay bácsinak is ide kellene költöznie. Orbán Viktor nem tökéletes, de mondjátok meg, hol vannak az amerikai konzervatív politikusok, akik ugyanígy védelmezik a társadalmukat, egy mérgező, kegyetlen ideológiától? Ha Donald Trump lenne annyira intelligens és lenne annyi politikai tehetsége, mint Orbánnak, talán meg tudta volna tenni. De nem tette, így most a szenátusban az obstrukciótól függ, hogy megmenekülünk-e az Equality Acttól.”

 

Rod Dreher írása eredeti formában itt olvasható.

 

(mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató