2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Vágó István Dobrev seggét nyalja: Ilyen miniszterelnökre lenne szüksége hazánknak!

„Nekem Klára rátermettsége meggyőző. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki a jelenlegi rendszer végét, és egy új, tisztességes és sikeres Magyarország megteremtését várja” – írja a Facebook-posztjában a Vágó István. A DK elnökségi tagja ugyanakkor Klára figyelmébe is ajánlja:

„ilyen miniszterelnökre lenne szüksége hazánknak, ezért üdvös lenne, ha elfogadná jelöltségét erre a posztra.”

„Szereti a kamera” és „idális riportalany” – többek között így jellemezné Dobrev Klárát a volt tévés műsorvezető, aki posztjában is elismeri, Dobrev Klára több évtizedes államigazgatási gyakorlatát nőként, feleségként és három gyermekes édesanyaként érte el.Vágó szerint Dobrev Klára azon kevesek közé tartozik, aki felkészülten, precízen fogalmazva, nyomdakészen tudja elmondani, amit fontosnak tart – mindezt mosolyogva, könnyedén, érthetően. Mint írja, beszédeit fejből mondja el, ami hatásosabb, mint a „papírból nyökögőkéi”. Erre mondják a szakmában: szereti a kamera – hangsúlyozza Vágó.

Ideális riportalanynak pedig azért tartja a DK európai parlamenti képviselőjét, mert a sokak által kínosnak tartott kérdések elől sem tér ki. „Felmenőit, szülőházát is sokan emlegetik, mégsem támad vissza azzal, hogy ugyanezeket miért nem vetik például Kövér házelnök szemére is… Többször fejtette ki, hogyan ítéli meg saját családtörténetét, köztük gyakran emlegetett nagyapja tetteit, a gondjaira bízott cég(ek) dolgait, férje politikai pályáját. Ideális riportalany!” – írja a kvízbohóc.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató