2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A jobboldal egy óra alatt taposná ki a szart az elmebeteg, fenyegetőző ellenzékünkből

Nem tudjuk pontosan, hogy mennyi azon embereknek a száma akiket naponta fenyegetnek. Csak mert nemzetiek, jobboldaliak. Csak, mert szeretnék megtartani történelmüket, indentitásukat és magyarságukat. Csak, mert nem szeretnének beállni a haladó nyugatias felforgató, a szeretet jegyébe csomagolt totális megsemmisülésbe. Egy biztos, ha pontosan nem is tudjuk mennyi százezrekről, milliókról van most szó, azért egy dologgal legyünk tisztában. Eddig senki nem merte leírni ezt, de mi elérkezettnek látjuk az időt. Egyszerűen a hónapok óta tartó fenyegetések amiket nekünk "tűrni" kell, azért nem érnek célba, mert észnél vagyunk. Hiszen ezt akarják, azt szeretnék, hogy valami történjen, legyen káosz, és majd besegít a világ liberális darálógépezete. 

 

Nem adjuk meg ezt az örömöt, észnél vagyunk mi. 

Viszont tegyük világossá, azok a százezrek, milliók akiket ezek a senkiháziak naponta fenyegetnek, nagyjából egy óra alatt taposnák el ezt az elmebeteg ellenzékünket. 

Igen, csak azért nem vagytok agyonbaszva, és a szart is azért nem tapossuk ki belőletek mi jobboldaliak, mert nekünk elég az a tudat, hogy pillanatok alatt meg tudnánk tenni. Mint valami kiskutya vicsorogtok, aztán ha véletlenül megindulnak felétek, azonnal húzódtok vissza a kerítés mögé, és onnan ugattok tovább, miközben pontosan látja mindenki, hogy egy pici, nagypofájú ám de súlytalan kutyussal van dolga az embernek. 

 

Csaholjatok. Unalmas és persze dühítő, de csaholjatok. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató