2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Novák Előd: Sajnálom őket, és igyekszem segíteni nekik, hogy meggyógyulhassanak

Mint ismert, tegnap Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke bejelentette, hogy lefoglalták a közterületeket a homoszexuálisok vonulása napjára.

Erre reagált a Bp Pride, hogy sajnálják Novák Elődöt. A politikus viszonválasza is megérkezett:

Ilyen beteg ez az LMBTQP-mozgalom... Sajnálom őket, és igyekszem segíteni nekik, hogy meggyógyulhassanak - s közben nem engedhetjük, hogy megfertőzzenek másokat, írja a Mi Hazánk alelnöke a Hundubon az alábbi "jókívánság" kapcsán. 

 

Ez a szexuális deviancia természetellenes, biológiai zsákutca. Mint valami drog ideig-óráig szerezhet örömöt egyeseknek, de tartós boldogságot széles körben nem. Egyetemi tanárom, Tárkányi Ákos, a KSH Népességtudományi Kutató Intézet volt tudományos főmunkatársa egyik tanulmányában rögzítette: „Egy tizenéves homoszexuálisokat vizsgáló tanulmány eredményei szerint közöttük kilencszer olyan gyakori volt az alkohol, tizenkilencszer olyan gyakori a kokain rendszeres fogyasztása és másfélszer olyan gyakori volt az öngyilkossági kísérlet, mint a magukat nem homoszexuálisnak valló fiatalok között.” Tehát empirikusan is igazolható, hogy a homoszexualitás nem boldogít, de gyógyítható, pszichoterápiával fokozatosan kialakítható a heteroszexuális beállítódás. Sok volt homoszexuális ma boldog heteroszexuális házasságban él.

De ehhez először szembe kell nézzenek betegségükkel. A homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben méltósággal kellene viseljék sorsukat, nem kéne kérkedjenek devianciájukkal, normálisnak hazudva azt, ami nem az, és nem kéne gyerekek örökbefogadását követelniük sem így, hogy közben nem is akarnak normális párkapcsolatban élni. A jogaik most is egyenlőek, de többletjogokat nem támogat a Mi Hazánk Mozgalom, ellenezzük a természetellenes, beteges devianciák törvényesítését a homoszexuális párok házasságkötésétől kezdve a pedofíliáig mindet.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató